23 мая 2012 г., 12:44

От епицентъра в Перник 

  Поэзия » Другая
748 0 10

Земята крие страшната си вест

и я споделя нощем,

разнася я до всеки – на адрес –

с подземната си поща.

 

Разчетохме ли този земетръс?

Благодарим ти, Боже,

че в края на писмото кървав кръст

не си ни сложил.

 

22 май, 2012

© Владимир Виденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??