Рокля "Армани", парфюм, жартиер -
тук - там цитат на Куелю.
Пуши изискано, с финес, с маниер
и има походка на млада газела.
Силиконови устни и богат макиаж,
самочувствие на доказана прима.
Скромна вместимост на умствен багаж,
но пробивна е с лакти за трима.
Само в мечтите си е завършила в Йейл,
с илюзии си живее щастливо.
В "Ергена" е влязла за мъж със портфейл
и самолетен билет за Малдиви.
Изкусно се смее на плоска шега,
драгоценна сълза ще пророни.
От утре ще стане екранна звезда,
само днес да прикотка "патрона".
Здравсловно се храни - с модата в крак,
от години е истински веган.
Но в душата й някакъв див пущинак,
в който моралът е дълбоко погребан.
© Илия Станков Todos los derechos reservados
Поздравявам те.