От жажда за любов
пияна,
разбираш,
че си само пяна,
понесена
в живота от вълната,
която ти поднася
все бедата
и нямаш време
да се влюбиш,
защото себе си
в безкрая губиш,
че чувството ти
съкровено,
готово за веселието блажено,
не иска
да се примирява
и порива си
отстоява
чрез онзи чуден аромат,
кодиран
в тихия копнеж,
от който пие
благодат
чрез дръзкия,
висок летеж.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados
Чрез тази публикация терминът "пяна" от напълно безсъдържателен, получи развитие и съдържателно даде разбиране за тайните на любовта. Заслугата е на Лъки, с която наистина правим вълнуващ диалог. Благодаря ти Роси!
Поздрави на всички!