1 nov 2011, 19:48  

От какво си изграден 

  Poesía » De amor
1035 0 0

Ти си красотата на деня.

 --

Ти си ароматът на градина с пролетни цветя.

Кажи къде е тя, за да мога в него да се потопя.

Ти си поля от четирилистна детелина,

кажи къде са те, за да си откъсна една.

Ти си лъчи от слънчевата светлина,

кажи къде грееш, за да си открадна късче топлинка.

Ти си лекота, нежен вятър, който ме повява в летен ден.

Може би си с мен.

Може би.

Може би.

Където и да си... някой нещо ти шепти

заслужаваш своя ден, дори когато си без мен...

заслужаваш своя ден, дори да си без мен...

заслужаваш своя ден винаги.

 

© Любов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??