И денем, и нощем събирам
отломки от мойто сърце,
във всяка частица намирам
красивото твое лице.
От лунната нощ те създадох,
от лятото пратих ти жар,
със морския бриз те изваях,
а тези очи са ти дар.
На всяка рисунка написах
най-нежни безброй стихове,
във нощите тебе сънувах
в далечни за мен светове.
Живот аз ти вдъхнах с целувка,
вълшебство във дългите дни,
а ти донеси ми усмивка
и слънце, което блести.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados