10 jun 2020, 7:57

От любов 

  Poesía » De amor
1270 7 5

 

Часът ще бъде, колкото ни трябва.

Денят ще е такъв, какъвто е.

Аз цял живот съм се надявал.

Каквото е такова. Да е с Теб!

Нощта ще ни ухае. На липи.

Дъхът ти е черешов. Съблазняваш.

От устните ти страстно ми шепти,

гласът ти в полустон, че полудяваш.

Ръцете ми докосват. Най накрая!

Телата ни се вплитат във едно.

Аз чувствам безпощадно и желая! 

Така обичам! Само от любов! 

 

Стихопат

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??