Когато някой те сънува
звездите тайно шептят,
че едно сърце нейде пътува,
а очите отказват да спят.
Когато някой те среща в съня,
с душа до тебе присяда,
чувстваш тогава странни неща,
а луната тъй силно огрява!
Когато в нечии сънища бродиш,
а наяве всъщност не спиш,
чувство е пак и нарича се Обич,
в която ти също тъй силно гориш!
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados