May 7, 2020, 1:59 PM

От обич 

  Poetry
634 0 0

Когато някой те сънува

звездите тайно шептят,
че едно сърце нейде пътува, 
а очите отказват да спят.
Когато някой те среща в съня, 
с душа до тебе присяда, 
чувстваш тогава странни неща, 
а луната тъй силно огрява!
Когато в нечии сънища бродиш, 
а наяве всъщност не спиш, 
чувство е пак и нарича се Обич, 
в която ти също тъй силно гориш! 

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??