23 feb 2006, 22:21

От обич 

  Poesía
691 0 3


Искам от обич да нямам пощада.
Искам да пари и да боли.
Думи да палят жареща клада.
Поглед да гасне в очите.
Устни да молят и да посичат.
И да разпъват на кръст.
Да завали дъжд от кокичета.
Студ да опари пръстите...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??