23 февр. 2006 г., 22:21

От обич 

  Поэзия
690 0 3


Искам от обич да нямам пощада.
Искам да пари и да боли.
Думи да палят жареща клада.
Поглед да гасне в очите.
Устни да молят и да посичат.
И да разпъват на кръст.
Да завали дъжд от кокичета.
Студ да опари пръстите...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??