8 jun 2014, 20:14

От парченца на тъгата 

  Poesía
599 0 7

Аз мога да сглобявам радостта

от няколко парченца на тъгата.

От празни приказки кънти светът.

По-тиха съм дори от тишината.

Аз мога да се скривам във сълза.

Безцветна да съм до сърцевината.

Сънувам полет, а пътувам път.

По спомен превъзмогвам самотата.

Аз мога да умирам от душа

и да се влюбвам до умиране.

Събирам си парченцата сърце

и ходя боса. Не по вода, към сбъдване.

Аз мога да съм нощ и през деня.

Пореден опит за забравяне.

Но щом успея да се събера,

аз ставам ден... Прекрасен ден за влюбване...

 

© Соня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??