13 sept 2011, 21:49

От разстояние обичаме 

  Poesía » Otra
1502 0 31

От разстояние обичаме

..............................................

 

По дяволите черно-белите стени,

които ни събират и разделят.

Навреме репликите си кажи -

не чакай сляпата неделя.

 

Артисти сме и късната ни

доза кофеин и странно

преиграното ни безразличие

отдавна обвиняват

 

(по отделно) теб и мен -

и двамата от разстояние обичаме...

Какво ти е? Тритонусите

във очите ти блестят,

 

очакващи по правилата

разрешение. Не сме

за този прагматичен свят,

две сенки сме - от предкласическото време..

 

Da capo... колелото се завърта.

Спектакълът за зрителя е нов,

но ние с тебе сме добри артисти.

Играем от любов и за любов...

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??