27 ene 2011, 11:46

От Слънцето дъгата си изпросила... 

  Poesía
600 0 10

                                                                                       ... pare pare...

 

 

Ще се престоря че съм пейка посред път

и без това привиквам да ме няма

навървила съм броня вместо плът

в онази там  бездумна мелодрама…

 

и репетирам денем да мълча

а нощем с пръсти да рисувам

наметнала одежди от мъгли

отново с птиците тъгувам…

 

Ще се престоря че съм стихнала сълза

по стъпките на извървяна зима

и с няколко избрулени листа

очи си нарисувах – да ме има…

 

и с вятъра ще крача под дъжда

и все натам сънят ми ще ме води

ще стихвам в утрото сама

от Слънцето дъгата си изпросила...

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??