12 may 2011, 10:23

От сърце... 

  Poesía
538 0 6

 

Дима представи новата си стихосбирка.

Радвам се, че я познавам и съм сред нейните приятели...

Честито, Солар! И успех!!!

Б.

 

 

 

На Дима

 

Каква е

твоята Душа?!

Пространствено

разпалени

фотони…

Облечена

в прекрасна

голота.

Пътища събираш…

И сезони!

 

Б. Калинов

11 Май 2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??