12.05.2011 г., 10:23 ч.

От сърце... 

  Поезия
540 0 6

 

Дима представи новата си стихосбирка.

Радвам се, че я познавам и съм сред нейните приятели...

Честито, Солар! И успех!!!

Б.

 

 

 

На Дима

 

Каква е

твоята Душа?!

Пространствено

разпалени

фотони…

Облечена

в прекрасна

голота.

Пътища събираш…

И сезони!

 

Б. Калинов

11 Май 2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??