13 sept 2017, 12:40

От сърце 

  Poesía » Filosófica, Civil
409 1 1

Много болка има на таз земя –

болести, глад и отчаяние.

Има не една душа в беда сама,

що заслужава нашето внимание.

И, както може да се разбере,

прави добро не за хвалба, а от сърце!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??