Sep 13, 2017, 12:40 PM

От сърце 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
408 1 1

Много болка има на таз земя –

болести, глад и отчаяние.

Има не една душа в беда сама,

що заслужава нашето внимание.

И, както може да се разбере,

прави добро не за хвалба, а от сърце!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??