13.09.2017 г., 12:40 ч.

От сърце 

  Поезия » Философска, Гражданска
400 1 1

Много болка има на таз земя –

болести, глад и отчаяние.

Има не една душа в беда сама,

що заслужава нашето внимание.

И, както може да се разбере,

прави добро не за хвалба, а от сърце!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??