16 dic 2019, 8:08

От сърце 

  Poesía
512 0 4

Всяка вечер когато сънят ми не идва,

когато се чувствам страшно уморен...

задавам си въпроса, затуй ли аз съм роден!

Захапал горчивият хап на живота.

 

Враговете мой множът се ...а приятели бягат и всеки ти дава акъл!?

Но мен гърло ме стяга

отново и отново попадам във плен.

 

Готов съм на всичко ...дори живота

си да жертвам без свян...

уморен съм от пошлост и от лъжа

но искам до последната капка на моята кръв да знаете че от сърце ви обичам...

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се Миме че се отби на моята страничка!Хубави Празници мила!!!Благодаря за коментара!!!😀👋🌹
  • Дълбок смисъл има стихът! Харесах!
  • Благодаря за подкрепата,Приятелю!!!
  • Стих изпълнен с болка но и с опрощение.
    Поздрав,Приятелю!
Propuestas
: ??:??