6 feb 2011, 16:21

От тук 

  Poesía » Otra
628 0 21

От тук 

(на мама)
****** 
натоварени с мисли и с мисии
сътворяваме коренища- разпятия
спорим с ветровити илюзии
и извайваме дните в понятия

върховете ни - сбор от представи за щастие
с птиче око с борово клонче
звънват със смях на звезда
яздеща гръбчето-конче

засънували страховете си
все се борим за светлото утре
и препускаме в световете си
по-надълбоко и все по-навътре

скромен е изборът да сме почвата
от която израстват децата ни
ние с теб го превръщаме в почва
и започва от тук кръговратът ни

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??