13 may 2010, 18:55

... (от твоята пролет) 

  Poesía
1512 0 16

На Влади

 

 

 

Отстъпвам си облака и няма да ми се досвиди

и да го пробиеш, и да паднем главоломно.

Ще преброяваме обратно дни и години

в синьото ни лято вечно, безподобно!

 

И пак ще си говорим с очите!

Вероятно усмивката ми няма да напомня пролет!

Ако си отидеш, как безлетни ще ми бъдат дните,

затова крилата си ти подарявам в полет!

 

Така към тебе винаги ще бъда устремена,

за да изкачим нелекото житейско било...

за да те опазя, да не бъдеш наранена

и в теб да доразцъфна, мое лято мило!!!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??