31 ago 2007, 18:36

От утре 

  Poesía
524 0 0
От утре умирам
И не ме итнересува
Какво ще правите
Без мен.

Смъртта е вид
Егоизъм,
подобна на пушенето
И слушането на музика,
По цял ден.

От утре умирам,
Защото ми омръзна
Да чакам Истинската
Любов (която всъщност
Не съществува) да
Ми се обади по телефона...

Добър ден,
търсех изход.

Довиждане,
намерих изход.

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??