Aug 31, 2007, 6:36 PM

От утре 

  Poetry
527 0 0
От утре умирам
И не ме итнересува
Какво ще правите
Без мен.

Смъртта е вид
Егоизъм,
подобна на пушенето
И слушането на музика,
По цял ден.

От утре умирам,
Защото ми омръзна
Да чакам Истинската
Любов (която всъщност
Не съществува) да
Ми се обади по телефона...

Добър ден,
търсех изход.

Довиждане,
намерих изход.

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??