Ще те забравя, ще продължа напред.
И дори на сън няма вече да си припомням теб.
И ще бъда с друг аз щастлива, ще търся любовта.
Ти ще бъдеш много далече, но утре - не сега!
Ще си мъртъв за мене, зопомни! Но утре - не сега!
Ще превърна и всичко в спомени. Всичко между нас!
Ще забравя какво за мен си бил. За мен във любовта!
Ще си минало вече, разбери! Но утре - не сега!
Зная, че мога да продължа без теб.
Има други, дето за мене дават едно сърце.
Ти ще бъдеш в плен на тъгата, ще чакаш любовта.
Аз ще бъда много далече, но утре - не сега!...
© Гергана Георгиева Todos los derechos reservados
Браво, напълни ми душата... страшно истинско и хубаво