27.12.2007 г., 17:02 ч.

От утре... 

  Поезия
606 0 1

Ще те забравя, ще продължа напред.

И дори на сън няма вече да си припомням теб.

И ще бъда с друг аз щастлива, ще търся любовта.

Ти ще бъдеш много далече, но утре - не сега!

Ще си мъртъв за мене, зопомни! Но утре - не сега!

Ще превърна и всичко в спомени. Всичко между нас!

Ще забравя какво за мен си бил. За мен във любовта!

Ще си минало вече, разбери! Но утре - не сега!

Зная, че мога да продължа без теб.

Има други, дето за мене дават едно сърце.

Ти ще бъдеш в плен на тъгата, ще чакаш любовта.

Аз ще бъда много далече, но утре - не сега!...

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??