23 sept 2009, 12:45

От утре 

  Poesía » De amor
746 0 2


От утре ще мълча,
дума няма да обеля.
От утре ще спра плача,
всяка сълза на части ме разделя.
От утре тъгата ще измия,
очите безизразни ще са.
От утре усмивката си ще изтрия,
ще я скрия под гъста брада.
От утре за теб ще спра мисълта,
споменче не ще оставя.
От утре… душата ще умъртвя,
всички чувства ще издавя.

Но днес –

спомен за последно ме изгаря,
чувствам те до мен,
тъгата на колене ме събаря,
нека свърши този ден.
От сълзите очите смъдят,
усмивка фалшива рисувам,
мисли за лек познат крещят,
защото не мога повече да те целувам.


© Никой Нищо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??