Sep 23, 2009, 12:45 PM

От утре 

  Poetry » Love
739 0 2


От утре ще мълча,
дума няма да обеля.
От утре ще спра плача,
всяка сълза на части ме разделя.
От утре тъгата ще измия,
очите безизразни ще са.
От утре усмивката си ще изтрия,
ще я скрия под гъста брада.
От утре за теб ще спра мисълта,
споменче не ще оставя.
От утре… душата ще умъртвя,
всички чувства ще издавя.

Но днес –

спомен за последно ме изгаря,
чувствам те до мен,
тъгата на колене ме събаря,
нека свърши този ден.
От сълзите очите смъдят,
усмивка фалшива рисувам,
мисли за лек познат крещят,
защото не мога повече да те целувам.


© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??