25 oct 2013, 10:21

От утре 

  Poesía
460 1 1

От утре вече ще те мразя,

ще ти бъда смъртен враг.

Гърба ти няма аз да пазя,

ще те наранявам пак и пак.

 

От утре ще съм Змията,

заради мен от Рая ще те прогонят.

Ще паднеш с трясък на земята,

очите ми сълзи не ще да ронят.

 

От утре ще съм зла, проклета,

трудно с мене ще живееш.

Нагла ще съм и превзета,

ще забравиш да се смееш.

 

От утре ще съм чудовище,

ще те нападна в късен час.

Ще взема малкото съкровище,

което съградихме ти и аз.

 

От утре ще съм чаша с отрова,

ще ме поглъщаш без да си разбрал,

че винаги ще съм до теб готова

да те погубя без да ме е жал.

 

От утре любовта ни ще отричам,

но до утре много време има.

От утре! Днес все още те обичам

и не вярвам, че ще дойде зима.

© Фло Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??