От утре вече ще те мразя,
ще ти бъда смъртен враг.
Гърба ти няма аз да пазя,
ще те наранявам пак и пак.
От утре ще съм Змията,
заради мен от Рая ще те прогонят.
Ще паднеш с трясък на земята,
очите ми сълзи не ще да ронят.
От утре ще съм зла, проклета,
трудно с мене ще живееш.
Нагла ще съм и превзета,
ще забравиш да се смееш.
От утре ще съм чудовище,
ще те нападна в късен час.
Ще взема малкото съкровище,
което съградихме ти и аз.
От утре ще съм чаша с отрова,
ще ме поглъщаш без да си разбрал,
че винаги ще съм до теб готова
да те погубя без да ме е жал.
От утре любовта ни ще отричам,
но до утре много време има.
От утре! Днес все още те обичам
и не вярвам, че ще дойде зима.
© Фло Все права защищены