26 mar 2017, 20:00  

От високото 

  Poesía » Civil
273 1 5

Високо вдигнати са летвите.

До тях не стигат даже клетвите.

Под тях минават само бедните,

последвани дори от средните.

 

Над летвите стоят богатите,

презирайки дори сакатите.

Те гледат горе от високото –

невидно е за тях жестокото...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??