Mar 26, 2017, 8:00 PM  

От високото 

  Poetry » Civilian
271 1 5

Високо вдигнати са летвите.

До тях не стигат даже клетвите.

Под тях минават само бедните,

последвани дори от средните.

 

Над летвите стоят богатите,

презирайки дори сакатите.

Те гледат горе от високото –

невидно е за тях жестокото...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??