24 jun 2008, 12:35

От вълци не ме е страх 

  Poesía » Filosófica
623 0 5

От вълци не ме е страх,

нека ме хапят,

нека ме разкъсват!

Аз сълзите си няма да дам.

Нека се давят в кръвта ми!

Нека се давят в своя страх!

Аз ще кървя търпеливо...

стискайки зъби.

Братска кръв не бих пролял.

Нека ме разкъсат!

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??