Натоварени улици, бързащи хора
денят преминава на висок оборот.
И нямаме време да усетим умора
във този така динамичен живот.
Но идва момент във всяко пътуване -
“Намали...спри...отбий тук за почивка“.
Спираме, дишаме, мислите си чуваме,
а после пак напред продължаваме,
с усмивка.
© Ивет Боянова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Целият свят е пълен с чудеса, но ние сме дотолкова свикнали с тях, че ги приемаме за нещо обичайно »