19 dic 2009, 23:14

Отбивки 

  Poesía
578 0 7

От всеки отричан

ще искам живот,

ще бъде обичан

с нов хороскоп.

 

Аз бързах да бъда

утихнала пещ,

а всяка присъда

бе тежък копнеж...

 

Отивам си,  идвам,

незнайно защо…

все търсех любима

в бяло платно.

 

На всички усмивки

им махнах с ръка,

та те са отбивки,

от мрачна тъга…

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??