Dec 19, 2009, 11:14 PM

Отбивки 

  Poetry
576 0 7

От всеки отричан

ще искам живот,

ще бъде обичан

с нов хороскоп.

 

Аз бързах да бъда

утихнала пещ,

а всяка присъда

бе тежък копнеж...

 

Отивам си,  идвам,

незнайно защо…

все търсех любима

в бяло платно.

 

На всички усмивки

им махнах с ръка,

та те са отбивки,

от мрачна тъга…

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??