16 feb 2010, 9:38

Oтчаяние 

  Poesía » De amor
512 1 0

Oтчаяние   

 

Колко бях виновна аз,
какво толкова ти сторих аз,
нима изцяло вината е моя,
че чак загуби всяка надежда за мен.
Какво ли сторих толкоз аз,
което те накара да почустваш това,
и твоята ревност допринесе бая,
но не виновната... виновната съм аз самата,
нали... нали е така,
това... това ми каза,
така разбрах виновна съм аз за това,

че ти се oтчая толкоз бързо сега,
без смислена причина загубих аз играта,

загубих я... и какво получих −

загуба... тъга... а ти, печелившият −

ОТЧАЯНИЕ ОТ ЛЮБОВТА.

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??