Отчитах плюсове и минуси
в полза и ущърб за обичта,
салдото е - недоимък,
ощетената е - любовта.
Сега заплащам всяка грешка,
в душата ми намерила подслон,
присъдата ми ще е тежка
по сила на житейския закон.
------------------------------
Щетите с прошка ще покрия,
тя е акт на любовта,
минусите с обич ще изтрия,
в душата си да върна радостта.
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados
по верен и светъл път си поела,
много ти се радвам, сърдечно..