14.10.2010 г., 20:44 ч.

Отчет на душата 

  Поезия » Друга
561 0 7

Отчитах плюсове и минуси

в полза и ущърб за обичта,

салдото е - недоимък,

ощетената е - любовта.

Сега заплащам всяка грешка,

в душата ми намерила подслон,

присъдата ми ще е тежка

по сила на житейския закон.

------------------------------

Щетите с прошка ще покрия,

тя е акт на любовта,

минусите с обич ще изтрия,

в душата си да върна радостта.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??