6 jun 2017, 22:52

Отчуждение 

  Poesía
305 0 3

 

 

Толкова тъжен и весел.
Свят – не свят.
И мене понесъл
напред и назад ...
Днеска прогледнал,
за утре съм сляп.
Концерти. Разстрели.
Цветя накамарени...
Намръщен срещу мене
с пръст ми маха светът.
А мислех  
ръцете ни сплетени
не ще разделят...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??