6 июн. 2017 г., 22:52

Отчуждение 

  Поэзия
304 0 3

 

 

Толкова тъжен и весел.
Свят – не свят.
И мене понесъл
напред и назад ...
Днеска прогледнал,
за утре съм сляп.
Концерти. Разстрели.
Цветя накамарени...
Намръщен срещу мене
с пръст ми маха светът.
А мислех  
ръцете ни сплетени
не ще разделят...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??