11 jun 2010, 19:06

Отдаденост 

  Poesía » De amor
600 0 0

Любещият ти глас
изтръгваше мелодия любовна,
докосвайки с пръсти чувствени
струните трептящи на душата ми.
А устните ти майсторски рисуваха
очертанията на лицето ми,
попиваха багрите им 
по брадичката изкусно.
В прегръдката ни, разтуптяно,
цялото ти същество се слива
със сърцето ми в отдаденост!
Знам, щастието ни е там,
където са сърцата ни!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??