8 jul 2017, 17:53

Отдалечаване 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Filosófica
705 5 22

     на Мария

 

Ти ме гледаш лежерно -

това е сигурен знак,

че за теб съм безбрежие -

нямаш нужда от бряг.

 

Нямаш нужда от остров

в този бурен живот.

Явно в различни посоки

с тебе се носим на ход.

 

И няма да те потърся,

нито ще ме търсиш ти.

И само в мен възкръсва

един нечакан и печален стих.

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??