1 jul 2010, 23:18

Отдаване 

  Poesía
623 0 1

Егоистка съм

и тъй жестока,

ревност в сърцето ми гори.

 

Демон,

хищна котка,

от страст е изтъкано тялото ми.

 

Умирам и се раждам,

отново влизам в таз игра,

обичам ли – изцяло се отдавам,

без значение високата цена.

 

© Бояна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • БРАВО! Точно и ясно! Много ме впечатли. Поздрав и 6 от мен
Propuestas
: ??:??