Егоистка съм
и тъй жестока,
ревност в сърцето ми гори.
Демон,
хищна котка,
от страст е изтъкано тялото ми.
Умирам и се раждам,
отново влизам в таз игра,
обичам ли – изцяло се отдавам,
без значение високата цена.
© Бояна Петрова Всички права запазени