Аз те познавам отдавна,
знаеш ли...
Ти си другият,
който денем е с мен
и с когото наум
много често разговарям.
Ти си онзи,
който от съня ми все не излиза
и комуто, заспивайки,
„Лека нощ” пожелавам.
Ти си този,
винаги който ми липсва
и когото не ще се изморя
да чакам.
Отдавна те познавам,
знаеш ли...
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados