Nov 22, 2009, 11:32 PM

Отдавна 

  Poetry
635 0 11



Аз те познавам отдавна,

знаеш ли...

 

Ти си другият,

който денем е с мен

и с когото наум

много често разговарям.

 

Ти си онзи,

който от съня ми все не излиза

и комуто, заспивайки,

„Лека нощ” пожелавам.

 

Ти си този,

винаги който ми липсва

и когото не ще се изморя

да чакам.

 

Отдавна те познавам,

знаеш ли...

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??