Отдавна казано
За Любовта отдавна казано е всичко...
Е, и какво?! Да спрем ли да говорим?!
Нима светът не ни е безразличен,
когато с чувствата на друг не спорим?
Нима не чакаме смутени двете думи:
"Обичам те!" - дано не ни отминат.
Но някъде дълбоко помежду ни
старее навик - болен от години...
По навик никого не можеш да обичаш!
Любимият не е обувка стара.
Към него всеки божи миг да тичаш
с душа, която все за него страда -
това е Любовта!
© Марина Тодорова Todos los derechos reservados