Отговор
О-мразата не е градивно чувство и
Б-ез любов душата бавничко умира.
И-грата с огън е изкуство, ала
Ч-овешкото сърце гори, гори... и спира!
А-ко под пламъци на миналото овъглено
М-агичното вълшебство днес открием,
Л-юбов в сърцето ми сломено ще
И-ма ли, та спомените да изтрие?
Т-ъгата и горчилката да заличи?
Е-два го вярвам, но кой знае... може би...
Камелия Н.К.
© Камелия Todos los derechos reservados