Jan 1, 2010, 2:58 AM

Отговор 

  Poetry » Love
426 0 0

 

                       Отговор


О-мразата не е  градивно чувство и
Б-ез  любов душата бавничко умира.

И-грата с огън е изкуство, ала

Ч-овешкото сърце  гори, гори... и спира!

А-ко под пламъци  на миналото овъглено

М-агичното  вълшебство днес открием,


Л-юбов  в сърцето ми сломено ще

И-ма ли, та спомените да изтрие?

 

Т-ъгата и  горчилката  да заличи?

Е-два го вярвам, но кой знае... може би...

 

 

Камелия Н.К.

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??