7 ago 2005, 16:11

Отиде си любов 

  Poesía
939 0 3
Отиде си любов,отиде си.
Остави ме бъзмълвна и сама.
Не каза нищо ,просто тръгна си
след теб е тиха самота.
Щастлив ли си?Не питам вече.
Не търся пътища в ноща.
За теб съм аз така далече,
за мен си болка -самота.
Отиде си любов,отиде си.
Не ме попита аз искам ли това.
Отиде си любов ,отиде си.
Не идваш вече и в съня.
Безнадеждно моето-обичам те
самотно плаче във ноща.
Отиде си любов,аз пуснах те.
Върви любов към своята мечта.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??